ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα θα πάει μόνο μπροστά

08:38 - 28 Αυγ 2015 | Πολιτική
Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα θα πάει μόνο μπροστά
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και δεν θα γυρίσει. Θα πάει μόνο μπροστά», αναφέρει ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του στην «Αυγή», με αφορμή την έναρξη, σήμερα, της προεκλογικής περιόδου.

«Σήμερα ξεκινά η μεγάλη εκλογική μάχη. Ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και δεν θα γυρίσει. Θα πάει μόνο μπροστά», αναφέρει αναλυτικά ο κ. Τσίπρας.

Επιστροφή στην Κουμουνδούρου

Να σημειωθεί ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός επέστρεψε στα κομματικά γραφεία της οδού Κουμουνδούρου, καθώς παρέδωσε την Πέμπτη το Μέγαρο Μαξίμου στην υπηρεσιακή Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου.

Πλέον η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνεται στη σύντομη, διαρκείας τριών εβδομάδων προεκλογική εκστρατεία και για τον σκοπό αυτό θα γίνει σήμερα Παρασκευή η πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή του κ. Τσίπρα.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται και η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος που θα συνέλθει το Σαββατοκύριακο στον πολυχώρο «Αθηναϊδα».

Στη συνεδρίαση σήμερα στην Κουμουνδούρου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην προεκλογική εκστρατεία και τακτική του κόμματος, καθώς και στον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η προεκλογική επιχειρηματολογία των άλλων κομμάτων.

Όπως φαίνεται, ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες ότι η εφαρμογή των συμφωνηθέντων θα είναι δίκαιη και ότι σταδιακά θα απαλυνθούν οι αρνητικές επιπτώσεις των νέων μέτρων για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:58 - 28 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.