ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητρόπουλος: Αν ο Τσίπρας δεμε θέλει, δε θα γίνω βαρίδι

12:40 - 29 Αυγ 2015 | Πολιτική
Μητρόπουλος: Αν ο Τσίπρας δεμε θέλει, δε θα γίνω βαρίδι
Ο Αλέξης Μητρόπουλος διεέψευσε εκ νέου τις πληροφορίες που τον ήθελαν να μην είναι υποψήφιος με τον Αλέξη Τσίπρα στις επερχόμενες εκλογές, και μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega σχολίασε πως μετά το "παρών" που είπε στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχει επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον έχει διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την υποψηφιότητά του.

"Τις τελευταίες μέρες μίλησα τετράκις με τον πρωθυπουργό. Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Επειδή έχει τριπλασιάσει τις ψήφους στην περιφέρειά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην κεντρική επιτροπή να του πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο είναι απλά τα θέματα. Έντιμα", σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στην περίπτωση που τελικά δεν είναι υποψήφιος, ο κ. Μητρόπουλος, είπε πως δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν κάτι άλλο καθώς είχε την διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα είναι στη λίστα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:23 - 29 Αυγ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.