ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκάλυψη Μοσκοβισί: Βαρουφάκης- Ντάισελμπλουμ σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια!

14:33 - 29 Αυγ 2015 | Πολιτική
Αποκάλυψη Μοσκοβισί: Βαρουφάκης- Ντάισελμπλουμ σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια!
Με αφορμή το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Liberation με τίτλο «Ελλάδα, η επόμενη ημέρα» και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, ο Πιέρ Μοσκοβισί έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο της γαλλικής εφημερίδας Ζαν Κατρεμέρ, στον οποίο αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ πιάστηκαν σχεδόν στα χέρια λίγο πριν την έναρξη του Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου.

Ο Κατρεμέρ, που επιμελείται το ντοκιμαντέρ, αφού πήρε συνέντευξη στον ευρωπαίο επίτροπο στη συνέχεια του ζήτησε να του αναφέρει ένα ανέκδοτο περιστατικό που τον σημάδεψε κατά τη διάρκεια των εξάμηνων διαπραγματεύσεων. Και ο Πιερ Μοσκοβισί επιβεβαίωσε όλα όσα μέχρι σήμερα ανήκαν στη σφαίρα των σεναρίων και διαψεύσθηκαν επανειλημμένως και από τον Ντάισελμπλουμ και από τον Βαρουφάκη- πως, δηλαδή, η αναμεταξύ τους σχέση δεν είναι και η καλύτερη.

«Συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ανάμεσα στον Ντάισελμπλουμ, τον Βαρουφάκη και εμένα. Παραλίγο να παλέψουν. Κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο ότι είναι ψεύτης. Χρειάστηκε να μπω ανάμεσά τους. Κατάφερα να τους χωρίσω. Αλλά δεν κατάφερα να τους φέρω κοντά ξανά. Δεν μίλησαν πραγματικά ο ένας στον άλλο μετά από αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πιερ Μοσκοβισί σχετικά με το περιστατικό της 16ης Φεβρουαρίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.