ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλό debate με Τσίπρα & πολιτικούς αρχηγούς ζήτησε ο Μεϊμαράκης

21:11 - 29 Αυγ 2015 | Πολιτική
Διπλό debate με Τσίπρα & πολιτικούς αρχηγούς ζήτησε ο Μεϊμαράκης
Να υπάρξουν τουλάχιστον δύο ντιμπέιτ: ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα δεύτερο με τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος σημείωσε επίσης πως δέχεται όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει ο πρώην πρωθυπουργός. «Φτάνει να γίνει αυτός ο διάλογος. Γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πως το επόμενο διάστημα θα κριθεί αν η Πατρίδα μας θα διασφαλίσει οριστικά την ευρωπαϊκή της προοπτική και ένα καλύτερο μέλλον ή αν θα οδηγηθεί στην αστάθεια και την αβεβαιότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο ξεκίνημα της χώρας θα στηριχθεί σε τρεις άξονες: 

  • στη διασφάλιση κλίματος πολιτικής σταθερότητας για τα επόμενα κρίσιμα χρόνια,
  • στις συναινέσεις και συνεργασίες όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας,
  • στην εφαρμογή ενός Νέου Εθνικού Προγράμματος μεγάλων αλλαγών, πέρα και πάνω από το μνημόνιο, για να επιστρέψει η πατρίδα μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής

«Για να πετύχουμε απαιτείται μεγάλη εθνική προσπάθεια. Με επιστράτευση κάθε ικανού και άξιου. Με σκληρή και συλλογική δουλειά από όλους τους Έλληνες. Κανένας δεν περισσεύει. Μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να πετύχει πολλά. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», σημείωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.