ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωνσταντοπούλου: Ορισμένοι έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τις δεσμεύσεις τους

23:00 - 03 Σεπ 2015 | Πολιτική
Κωνσταντοπούλου: Ορισμένοι έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τις δεσμεύσεις τους
Κατά μέτωπον επίθεση στον τέως πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, κατηγορώντας την απερχόμενη κυβέρνηση ότι κήρυξε εκλογές αιφνιδιαστικά «για να εκκαθαριστούν από τη Βουλή όσοι αρνήθηκαν να υποκύψουν στη μνημονιακή λαίλαπα και τα κελεύσματα των δανειστών».

«Ορισμένοι έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τις δεσμεύσεις τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου.

«Εάν ο κ. Τσίπρας είχε την πρόθεση να μετατρέψει την κυβέρνηση σε έντονα μνημονιακή προδήλως θα είχε πρόβλημα να κυβερνήσει. Το έντιμο, εφόσον είχε την πρόθεση να εφαρμόσει το Μνημόνιο, ήταν να ζητήσει την έγκριση του λαού πριν το υπογράψει. Όφειλε να ζητήσει να εκφραστεί ο λαός. Όποιος έχει αμφιβολία για το "όχι" του δημοψηφίσματος δε μπορεί να κάνει τη δική του βολική ερμηνεία. Έπρεπε να απευθυνθεί στους πολίτες. Θέλουν να ξεκαθαρίσουν όποια και όποιον αποτελεί ανάχωμα για το Μνημόνιο», σχολίασε.

Παράλληλα, η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι ο τέως πρωθυπουργός και το κυβερνητικό του επιτελείο παραβίασαν όλες τις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγόρησε για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τιμώ τους συντρόφους μου βουλευτές που με το "όχι" τους μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία τίμησαν και υπερασπίστηκαν τα δίκαια του ελληνικού λαού. Έχουμε υπηρετήσει μαζί τις ίδιες αξίες. Μαζί θα αναζητήσουμε τον κοινό τρόπο υπηρέτησης της λαϊκής εντολής», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της, ως ανεξάρτητη, με τη Λαϊκή Ενότητα, τόνισε ότι το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη αποτελεί πρόπλασμα ενός ευρύτερου αντιμνημονιακού μετώπου, ενώ υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να δημιουργήσει πολιτικό φορέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.