ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ρεσιτάλ» Ζωής: «Τι είπατε;»-Το χρέος, τα ψέματα, το σκασμένο λάστιχο

12:42 - 11 Σεπ 2015 | Πολιτική
«Ρεσιτάλ» Ζωής: «Τι είπατε;»-Το χρέος, τα ψέματα, το σκασμένο λάστιχο
Με την ατάκα που «στιγμάτισε» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκινά το νέο τηλεοπτικό σποτ της ΛΑ.Ε. «Τι είπατε» ρωτά ει τον νεαρό η πρώην πρόεδρος της Βουλής...

Αυτοσαρκάζεται, χαμογελάει, επιμένει στις απόψεις της και για κανένα λόγο δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει η ίδια το σκασμένο λάστιχο στο Mini Cooper της...

Μια άλλη Ζωή Κωνσταντοπούλου, βλέπουμε στο απολαυστικό τηλεοπτικό σποτ των 42 δευτερολέπτων που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη «Λαϊκή Ενότητα».

Ένας νεαρός άνδρας κρατά στα χέρια του το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; ρωτάει.

Την απάντηση την παίρνει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που στέκεται όρθια πάνω από το κεφάλι του. "Τι είπατε" ρωτάει εκείνη και χτυπά... απειλητικά τα δάχτυλά της στο καπό του αυτοκινήτου.

Και εκείνος ρωτάει ξανά: Πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; Όχι, το χρέος είναι αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο, του λέει.

Και όταν ανοίγει το πλάνο, εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ένα λάστιχο στα χέρια! Κρατάει και... "σταυρό" για να το αλλάξει, μια άμεση αναφορά στο περιστατικό σε βενζινάδικο της Αιδηψού. Μόνο που στο σποτ το αυτοκίνητο δεν είναι "σκαραβαίος" αλλά ένα mini cooper.

"Ψηφίστε την αλήθεια" είναι ο τίτλος του video, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να λέει στο τέλος: "Τα ψέματά τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας όμως έχει διάρκεια. Αψηφήστε τα ψέμματα, ψηφίστε για την αλήθεια".

Τελευταία τροποποίηση στις 12:55 - 11 Σεπ 2015

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.