ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνου: Αξιοποιήστε τον πλούτο της ελληνικής παιδείας

13:29 - 11 Σεπ 2015 | Πολιτική
Ευχές στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έδωσε σήμερα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

«Επ΄ ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους απευθύνω τις ευχές μου, τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές, όλων των βαθμίδων, να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τον πλούτο της ελληνικής παιδείας, ώστε να μπορέσετε οι νέοι να κατακτήσετε όχι μόνο την γνώση, τις τέχνες και την αγωγή, αλλά και τη συνείδηση της ταυτότητας που διατηρεί την Ελλάδα ζωντανό δίδαγμα για την ανθρωπότητα» είπε η κ. Θάνου.

Η κ. Θάνου τόνισε ότι «η παιδεία δεν είναι μόνο πρώτη ύλη για την ατομική σας πρόοδο, είναι και το συλλογικό μας όχημα προς μια κοινωνία του πολιτισμού, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας».

Και πρόσθεσε: «Σας εύχομαι να γίνετε συνεχιστές της παράδοσης που η χώρα μας έχει από την αρχαιότητα, να τροφοδοτεί με πνευματικούς ανθρώπους και σπουδαίους επιστήμονες τον κόσμο, τον κόσμο που εσείς καλείστε να οραματιστείτε και να οικοδομήσετε».

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.