ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Live η "μονομαχία" Τσίπρα-Μεϊμαράκη

20:58 - 14 Σεπ 2015 | Πολιτική
Live η "μονομαχία" Τσίπρα-Μεϊμαράκη
Μεϊμαράκης και Τσίπρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο στούντιο της ΕΡΤ με συντονιστή τον Πάνο Χαρίτο

Η τηλεμαχία θα κινηθεί σε τρεις κύκλους με δύο ενδιάμεσα διαλείμματα. Νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση όταν μεταλλωρύχοι επιχείρησαν να μπουν στην ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθούν ενώπιον των κυρίων Τσίπρα και Μεϊμαράκη. Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ.

Οι έξι δημοσιογράφοι των καναλιών εθνικής εμβέλειας θα κάνουν ερωτήσεις στον πρώτο κύκλο. Ο πρώτος κύκλος θα έχει δύο γύρους, ο ένας θα αφορά εσωτερική πολιτική, οικονομία, ανάπτυξη και ο δεύτερος εξωτερική πολιτική, ασφάλεια, μεταναστευτικό. Ο κάθε δημοσιογράφος θα κάνει από μία ερώτηση σε κάθε θεματική σε κάθε αρχηγό. Η ερώτηση θα είναι μισό λεπτό και η απάντηση ενάμισι. Οι αρχηγοί θα έχουν το δικαίωμα, σηκώνοντας μία κόκκινη κάρτα να πάρουν τον λόγο μετά από κάποια απάντηση του αντιπάλου και να κάνουν σχόλιο. Θα μπορούν να ζητήσουν τον λόγο τρεις φορές κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου.

Στον δεύτερο κύκλο ο κάθε πολιτικός αρχηγός έχει το δικαίωμα να κάνει μια ερώτηση στον άλλο πολιτικό αρχηγό. Η ερώτηση διαρκεί 1:00’ και η απάντηση 1:45’. Στη συνέχεια υπάρχει δυνατότητα για σχόλιο του ερωτώντος αρχηγού επί της απάντησης διάρκειας 0:30’.
Στον τρίτο κύκλο θα απευθύνει δύο κοινές ερωτήσεις σε κάθε αρχηγό ο συντονιστής Πάνος Χαρίτος, η ερώτηση θα είναι μισό λεπτό και η απάντηση 1.30.

Μετά και από αυτόν τον κύκλο οι αρχηγοί θα κλείσουν με τοποθέτηση δύο λεπτών.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:15 - 14 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.