ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Der Standard: Ένας ολόκληρος κόσμος χωρίζει τους Τσίπρα-Μεϊμαράκη

13:42 - 15 Σεπ 2015 | Πολιτική
Der Standard: Ένας ολόκληρος κόσμος χωρίζει τους Τσίπρα-Μεϊμαράκη
Τους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Μεϊμαράκη χωρίζουν «20 χρόνια αλλά και ένας ολόκληρος κόσμος», εκτιμά η αυστριακή εφημερίδα, Der Standard, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Deutsche Welle.

Σε δημοσίευμα με τίτλο «Μια βραδιά με χαμόγελα», αναφορικά με την τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Δευτέρας, η εφημερίδα τονίζει: «Ο Αντώνης Σαμαράς απλά τον περιφρονούσε, ο Ευάγγελος Μαϊμαράκης τον παίρνει στα σοβαρά, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό ελπίδες. Ο νυν επικεφαλής της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας φάνηκε ανθεκτικός στις επιθέσεις του Αλέξη Τσίπρα στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ της Δευτέρας, ενισχύοντας έτσι τις εκτιμήσεις ότι η μάχη θα κριθεί στο νήμα. Μετά την ήττα Σαμαρά τον Ιανουάριο, στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής το συντηρητικό κατεστημένο θα μπορούσε να επιστρέψει στην εξουσία».

«Αρχικά οι εκλογές φαίνονταν εύκολη υπόθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εξελίχθηκαν τάχιστα σε μια ριψοκίνδυνη υπόθεση», σχολιάζει το δημοσίευμα.

«Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν τα ίδια περίπου ποσοστά. Η δημοτικότητα του Τσίπρα έχει συρρικνωθεί, ενώ μια ήττα την ερχόμενη Κυριακή, έπειτα από μόλις επτά μήνες διακυβέρνησης, φαντάζει πλέον πιθανή», παρατηρεί η εφημερίδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.