ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μετοχολόγιο της ΔΙΑΤΜΗΣΗ:Ο Φλαμπουράρης κατέχει και σήμερα το 50%+1

18:15 - 16 Σεπ 2015 | Πολιτική
Το μετοχολόγιο της ΔΙΑΤΜΗΣΗ:Ο Φλαμπουράρης κατέχει και σήμερα το 50%+1
Φαίνεται πως ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, διαθέτει πράγματι το 50%+1 των μετοχών της κατασκευαστικής εταιρείας «ΔΙΑΤΜΗΣΗ», παρότι ο ίδιος ισχυριζόταν το αντίθετο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το δεδομένο αυτό προκύπτει από το μετοχολόγιο που κατατέθηκε από την κατασκευαστική εταιρεία στην περιφέρεια Πελοποννήσου όταν υπέγραψε την ανάληψη της επίμαχης εργολαβίας ύψους 3,9 εκατ. ευρώ.

diat

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, υπό την πίεση των σχετικών αποκαλύψεων, συνεργάτες του πρώην υπουργού πήγαν στο Γενικό Μητρώο Επιχειρήσεων (ΓΕ.ΜΗ) για να καταθέσουν τα χαρτιά της Γενικής Συνέλευσης της κατασκευαστικής εταιρείας «ΔΙΑΤΜΗΣΗ», με σκοπό να στηρίξουν τον ισχυρισμό τους ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν είναι μέτοχος στην εταιρεία που έπαιρνε δημόσια έργα ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός.

Τα χαρτιά της Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 30 Ιουνίου, κατατέθηκαν ωστόσο εκπρόθεσμα και επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης κατέχει ακόμη και σήμερα 650.130 μετοχές της «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ» όντας ο βασικός της μέτοχος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Μάλιστα, ο κ. Φλαμπουράρης ουσιαστικά ομολόγησε ότι εξακολουθεί να είναι μέτοχος της «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ», με την κίνησή του αυτή να καταθέσει σήμερα το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ» προσπαθώντας να εμφανιστεί κατόπιν εορτής ότι δεν έχει σχέση με την εταιρεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.