ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς: Μπορούμε την αυτοδυναμία- Θα "μπουν" στη Βουλή οι ΑΝΕΛ

09:44 - 17 Σεπ 2015 | Πολιτική
Παππάς: Μπορούμε την αυτοδυναμία- Θα "μπουν" στη Βουλή οι ΑΝΕΛ
Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε τόσο ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας, θεωρεί πως ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι εφικτός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε κι αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά ούτως ώστε κανένας να μη μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές».

Παράλληλα, εξέφρασε τη σιγουρία του ότι οι ΑΝΕΛ θα είναι στη Βουλή και το πιο πιθανό σενάριο είναι η επανάληψη του κυβερνητικού συνασπισμού που υπήρχε και στην προηγούμενη περίοδο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση η χώρα θα κυβερνηθεί, ενώ επανέλαβε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ.

Σε ερώτηση με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε ότι θα καταργηθεί. «Είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.