ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν.Μιχαλολιάκος: Η Χ.Α. αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

14:26 - 17 Σεπ 2015 | Πολιτική
Ν.Μιχαλολιάκος: Η Χ.Α. αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα
Ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, ομολόγησε ότι η οργάνωση αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Κατά τα άλλα κουνούν το δάχτυλο στη Δικαιοσύνη και τις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης...

Μιλώντας στον realfm 97,8, ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε», ενώ πρόσθεσε: «Όσο για την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει. Τότε γιατί δεν υπήρχε ποινική ευθύνη για τη δολοφονία Τεμπονέρα ή του Λαμπράκη;». Ενώ δίνουν στεγνά τα μέλη τους στα οποία όταν μυήθηκαν έταξαν στήριξη και προστασία, με μια απροκάλυπτη παραδοχή, ο Μιχαλολιάκος δηλώνει ότι η ΧΑ αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη μιας εγκληματικής ενέργειας.

«Είναι σωστό να καταδικάζεται ένα κόμμα επειδή ένα μέλος του, ένας οπαδός του προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη;» τόνισε.

Αναφορικά με τις εκλογές είπε: «Εχω τη γνώμη η οποία προκύπτει όχι μόνο από τις πολιτικές έρευνες, αλλά και από πολλά άλλα στοιχεία, την επαφή μου με τον λαό, τις διάφορες ομιλίες που έχω κάνει, ότι θα είναι στην τρίτη θέση».

Γιατί η ΧΑ ξέρει πολύ καλά πότε και πώς να κάνει την εμφάνισή της, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την υφιστάμενη παρουσία της οργάνωσης στη Βουλή.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:37 - 17 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.