ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στιγμές χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την αυριανή "μάχη"

14:33 - 19 Σεπ 2015 | Πολιτική
Στιγμές χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την αυριανή "μάχη"
Χαλαροί θα είναι σήμερα οι ρυθμοί στα προγράμματα των πολιτικών αρχηγών, αφού παραδοσιακά αποφεύγονται οι πολιτικές δηλώσεις έως ότου κλείσουν οι κάλπες αύριο στις 19:00 το απόγευμα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν, ως είθισται με συνεργάτες τους και δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα υποδεχθεί δημοσιογράφους και συνεργάτες στο Μοναστηράκι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους και τους στενούς του συνεργάτες σε ταβέρνα στο Χαλάνδρι, ενώ νωρίτερα θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του κόμματός του στην πλατεία Συντάγματος.

Στη Νίκαια θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης με τα στελέχη του κόμματος του.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται στον Πειραιά, ενώ στην πλατεία του Μπουρναζίου, στο Περιστέρι, θα βρίσκεται η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα.

Στο εθνικό γυμναστήριο του Φωκιανού θα συναντηθεί με δημοσιογράφους ο επικεφελής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Γενική πρόβα

Με τη γενική πρόβα των ηλεκτρονικών συστημάτων ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών η προετοιμασία για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι από την προσομοίωση διαπιστώθηκε ότι όλα είναι άρτια οργανωμένα, καθώς και για το ότι το υπουργείο θέτει σε εφαρμογή τεχνολογικές καινοτομίες για τη γρήγορη και ασφαλή λήψη των αποτελεσμάτων.

Τα διεθνή ΜΜΕ

Εντονότατο είναι το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από διεθνή Μέσα Ενημέρωσης για την κάλυψη των βουλευτικών εκλογών. Περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι από διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς βρίσκονται στην Ελλάδα για την κάλυψη της προεκλογικής περιόδου και έχουν ήδη υποβάλει αίτηση διαπίστευσης για την κάλυψη των εκλογών, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί, αφού οι αιτήσεις συνεχίζονται.

Αναφορικά με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 7 το βράδυ.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:16 - 19 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.