ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο μεταναστευτικό

16:03 - 19 Σεπ 2015 | Πολιτική
Θάνου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο μεταναστευτικό
Ανοιξε το Μέγαρο Μαξίμου λίγες ώρες πριν την εκλογική αναμέτρηση η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου για να υποδεχθεί όσους έχουν προσφέρει στη κρίση του μεταναστευτικού.

Με μια λιτή δεξίωση στην οποία προσφέρθηκαν αναψυκτικά, βουτύματα και «μπόμπες» σαντουιτσάκιαμ η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός είπε ότι χωρίς τη σκληρή και άοκνη προσπάθειά τους. κανένα μέτρ και καμμία απόφαση της υπηρεσιακής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της έκτακτης κρίσης του μεταναστευτικού δεν θα είχε υλοποιηθεί. Εκανε επίσης λόγο για την εργατικόητα και τον ανθρωπισμό που έδειξαν.

Παρόντες ήταν υπηρεσιακοί υπουργοί όπως οι Γ. Μουζάλας (αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής), Αντ. Μακρυδημήτρης (Προστασίας του Πολίτη), Χρ. Ζώης (υπουργός Ναυτιλίας) καθώς η Περιφερεάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, οι δήμαρχοι Αθηναίων Γ. Καμίνης, Γ.Μώραλης Πειραιώς, Γ. Πατούλης Αμαρουσίου, οι επικεφαλής των Δυνάμεων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ καθώς και η στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. (αρμοδιότητα Κλάδος Αλλοδαπών), Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Η Β. Θάνου ζήτησε από την Πολιτεία να σταθεί αρωγός με όλα τα μέσα που διαθέτει εις την αντιμετώπιση της έκτακτης κρίσης του μεταναστευτικού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.