ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί;

20:22 - 19 Σεπ 2015 | Πολιτική
Πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί;
Λίγες ώρες έμειναν πριν την εκλογική αναμέτρηση και οι πολιτικοί αρχηγοί και οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, είναι έτοιμοι να ρίξουν την ψήφο τους.

Από την Αττική έως την Κρήτη και από τη Χαλκίδα έως τη Θεσσαλονίκη, οι πολιτικοί που ζητούν να τους δώσουμε τη δυνατότητα να μας εκπροσωπήσουν στον Ναό της Δημοκρατίας θα ταξιδέψουν προκειμένου να ψηφίσουν.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος την Κυριακή 2 ώρα 10.00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη).

Στην Χαλκίδα θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Tην Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 η Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 402ο Εκλογικό Τμήμα, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Χαλκίδος (Οδός Χαλκιδικής, περιοχή Καμάρες, Χαλκίδα)».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 9:30 το πρωί.

Ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αύριο Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 213).

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στις 9:00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Στα Χανιά θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωράκης θα ψηφίσει στις 10 το πρωί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, στη Χαλέπα, στην οδό Σκρα (αριθμός 19).

Στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης – το οποίο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό- θα ψηφίσει ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:00, στο 320 Εκλογικό Τμήμα - Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 173.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:22 - 19 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.