ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές-Διόδια: Απίστευτα πράγματα-Ανακοίνωση υπουργείου κατά υπουργείου

14:55 - 20 Σεπ 2015 | Πολιτική
Εκλογές-Διόδια: Απίστευτα πράγματα-Ανακοίνωση υπουργείου κατά υπουργείου
Ημέρα εκλογών σήμερα, Κυριακή (20/09) και τα διόδια λειτουργούν κανονικά σε μεγάλα οδικά δίκτυα της χώρας, παρά το γεγονός ότι το λογικό θα ήταν οι μπάρες να περιμένουν τους οδηγούς σηκωμένες και όχι κατεβασμένες.

Για παράδειγμα στο εθνικό οδικό δίκτυο του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, τα διόδια λειτουργούν κανονικά και οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να πληρώσουν το προκαθορισμένο αντίτιμο για να περάσουν.

Το περίεργο, ωστόσο, είναι ότι με ανακοίνωση που εξέδωσε, το υπουργείο Εσωτερικών κατηγόρησε ευθέως το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού για τη λειτουργία των διοδίων.

«Το Υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο που απέστειλε στις 29 Αυγούστου 2015 προς το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, αιτήθηκε τη διαμεσολάβησή του, προκειμένου να ισχύσει για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ό,τι ίσχυσε και στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου σχετικά με την ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων από τα διόδια», τονίζεται αρχικά και η ανακοίνωση καταλήγει:
«Ωστόσο το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έλαβε καμία απάντηση, στο αίτημά του, για την ελεύθερη διέλευση των εκλογέων από τους σταθμούς διοδίων της χώρας».

Απάντηση δεν υπάρχει και τα ερωτήματα που πλανώνται είναι πολλά...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.