ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεβέντης:Θα στηρίξω Τσίπρα αν τα... βρει «μπαστούνια» με τον Καμμένο!

15:45 - 25 Σεπ 2015 | Πολιτική
Λεβέντης:Θα στηρίξω Τσίπρα αν τα... βρει «μπαστούνια» με τον Καμμένο!
Η οικονομική κρίση απελευθέρωσε το εκλογικό σώμα , ώστε να ψηφίσει κατά συνείδηση και όχι για τον διορισμό και την "εξασφάλιση των τέκνων", δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βασίλης Λεβέντης, ερμηνεύοντας την επιτυχία του κόμματός του να μπει στη Βουλή μετά από 27 χρόνια πολιτικού αγώνα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί κορυφαία προτεραιότητα την αξιολόγηση στον Δημόσιο τομέα για "να ξεχωρίσουν οι ευσυνείδητοι από τους αργόμισθους". Κρίνει ότι το μνημόνιο είναι "λάθος" γιατί εξακολουθεί να ρίχνει τα βάρη στον ιδιωτικό τομέα ενώ δεν προβλέπει ούτε μια απόλυση από το Δημόσιο. Τέλος, κρίνει αυστηρά τον Αλέξη Τσίπρα ότι δρομολόγησε υποσχέσεις και όνειρα που διαψεύστηκαν αλλά διαβεβαιώνει ότι θα του δώσει τη στήριξή του "αν τα βρει μπαστούνια" με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα αναφορικά με την εξέλιξη της πορείας της κυβέρνησης και τι θα κάνει ο ίδιος αν αυτή κινδυνέψει ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: "Σκέφτομαι αν ο κ. Τσίπρας τα βρει μπαστούνια με τον Καμμένο που είναι ακροδεξιός και θελήσει την ψήφο της Ένωσης Κεντρώων θα του τη δώσω, αν σεβαστεί τα εννιά σημεία, αν ξεκινήσει κάθαρση ευρείας έκτασης και αλλάξει πολιτική. Γιατί ο Τσίπρας επί πέντε χρόνια βγήκε σκάρτος, έλεγε σκίζει μνημόνια, διαγράφει χρέη, ενώνει τον Νότο κατά του Βορρά...τα έλεγε και μετεκλογικά. Είχε πέντε χρόνια πλάνης, εξαπάτησε τον κόσμο και δρομολόγησε όνειρα τα οποία βγήκαν σκάρτα και μια συγγνώμη δεν ζήτησε".

Δείτε το βίντεο:

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.