ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν αποκλείει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ ο Αδ.Γεωργιάδης

13:28 - 26 Σεπ 2015 | Πολιτική
Δεν αποκλείει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ ο Αδ.Γεωργιάδης
Δεν απέκλεισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Mega, εξηγώντας ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο που θα δώσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν οι επόμενες κινήσεις του εξαρτώνται και από αυτές του Μάκη Βορίδη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι έχουν στενή προσωπική σχέση και για αυτό δεν έχει νόημα να είναι και οι δύο υποψήφιοι.

Εξάλλου, είπε ότι νομίζει πως θα ήταν χρήσιμη μια υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τον οποίο ανέφερε ότι του είναι εξαιρετικά συμπαθής.

«Θεωρώ ότι για τους 1,5-2 μήνες που πήρε τη ΝΔ στα χέρια του, έκανε πράγματι το καλύτερο που γινόταν. Και το λέω δημοσίως για να μην γίνονται παρεξηγήσεις: Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε», πρόσθεσε.

Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα αλλάξει με την δύναμη των νεοδημοκρατών

«Η ΝΔ θα αλλάξει με την δύναμη των νεοδημοκρατών», σχολίασε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και καλώντας τον κόσμο της ΝΔ να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού.

«Η ΝΔ θα αλλάξει με την δύναμη των νεοδημοκρατών», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και δήλωσε ότι «όποιος κι αν εκλέγει, το κόμμα θα βγει ενωμένο και ισχυρό».

«Εγώ φαντάζομαι μια Νέα Δημοκρατία από την αρχή», τόνισε ο κύριος Μητσοτάκης και υπογράμμισε: «Μιλήσαμε πολύ για το ένδοξο παρελθόν του κόμματος αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον».

Τέλος αναφερόμενος στις πρώτες κινήσεις που θα έκανε ο ίδιος ως πρόεδρος της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη μεταφορά των γραφείων του κόμματος από το κτίριο της Συγγρού «σε ένα φθηνό κτίριο σε μια υποβαθμισμένη περιοχή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.