ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα Δημοκρατία: Αύριο ο Β.Μεϊμαράκης παρουσιάζει τις 50 πρώτες υπογραφές

16:33 - 30 Σεπ 2015 | Πολιτική
Νέα Δημοκρατία: Αύριο ο Β.Μεϊμαράκης παρουσιάζει τις 50 πρώτες υπογραφές
Τις 50 πρώτες υπογραφές για την υποψηφιότητά του στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ, σκοπεύει να παρουσιάσει αύριο στις 12 μ.μ., ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κάνοντας μια... μικρή επίδειξη δύναμης!

Ο B.Μεϊμαράκης, έχει ως στόχο να αρχίσει σταδιακά να παρουσιάζει τις υπόλοιπες υπογραφές, οι οποίες όπως έχει διαρρεύσει από το στενό του περιβάλλον θα είναι πολλές. Ύστερα από μερικές ημέρες περισυλλογής, αποφάσισε και ο ίδιος να «κατέβει» στη μάχη για τα «σκήπτρα» της Νέας Δημοκρατίας, δεχόμενος εσωκομματικές πιέσεις οι οποίες κατόρθωσαν να καμψουν τις όποιες αρχικές επιφυλάξεις του. 

Όπως γίνεται σαφές από τους καλά γνωρίζοντες τον υπηρεσιακό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο αριθμός των υπογραφών που αναμένεται να συγκεντρώσει ο τελευταίος, θα ξεπεράσει το 150. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως το νούμερο αυτό, θα προκύψει αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, κι όχι από τους βουλευτές και τους περιφερειάρχες, κάτι που δεν επιθυμούσε ο κ. Μεϊμαράκης. 

Τι γίνεται με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες

Τις απαραίτητες υπογραφές έχουν ήδη συγκεντρώσει τόσο ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα έχει πίσω του τον πυρήνα των "μητσοτακικών" καθώς και την καθοριστική υποστήριξη του πατέρα του και επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα αρεστός και δημοφιλής στους παραδοσιακούς υποστηρικτές της γαλάζιας παράταξης

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει τη μάχη της συλλογής υπογραφών και φιλοδοξεί να λάβει στήριξη από ένα τμήμα των λεγόμενων «σαμαρικών» βουλευτών. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η αναμενόμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μεϊμαράκη "μπλοκάρει" άλλες υποψηφιότητες, καθώς ήδη ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε χθες ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, εφόσον διεκδικήσει την ηγεσία, ο νύν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Παράλληλα, φαίνεται να μην προχωρούν στη διεκδίκηση του "γαλάζιου θρόνου", ούτε ο Γιώργος Πατούλης, ούτε η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ και ο Βασίλης Κικίλιας, δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.