ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουρλέτης: Στο πλευρό μας το ΔΝΤ-Εφαρμόζουμε όσα συμφωνήσαμε

16:48 - 12 Οκτ 2015 | Πολιτική
Σκουρλέτης: Στο πλευρό μας το ΔΝΤ-Εφαρμόζουμε όσα συμφωνήσαμε
«Το πολυνομοσχέδιο δεν έχει νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, δεν έχει νέα μέτρα που δεν ήταν γνωστά οταν συζητάγαμε τον Αύγουστο, την τελευταία συμφωνία. Πρόκειται για υλοποίηση των προαπαιτούμενων που ψηφίσαμε το καλοκαίρι» σημείωσε ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Real Fm 97,8.

Για το θέμα το χρέους είπε: «Δεν ταυτιζόμαστε με καμία πλευρά. Ούτε με τις ακραίες φωνές που ακούγονται στην Ευρώπη, ούτε με το ΔΝΤ. Την ίδια ώρα εκμεταλλευόμαστε οποιεσδήποτε αντιθέσεις υπάρχουν ανάμεσα τους για να προωθήσουμε το θέμα της απομείωσης του ελληνικού χρέους. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε ο, τι μπορεί να φανεί ωφέλιμο για εμάς. Στην προκειμένη περίπτωση η φωνή του ΔΝΤ είναι από αυτές που ωφελούν στο αίτημα του ελληνικού κράτους για απομείωση του χρέους.»

Ο κ. Σκουρλέτης έκανε διαχωρισμό ανάμεσα στον ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια και σε αυτόν  στα ιδιωτικά σχολεία. «Όταν λέμε στην εκπαίδευση δεν έχουμε τον νου μας μόνο στα ιδιωτικά σχολεία αλλά κυρίως στα φροντιστήρια της γειτονιάς, που αγγίζουν τον πλατύ κόσμο» σημείωσε σχετικά με την προσπάθεια της κυβέρνησης να μην εφαρμοστεί το 23% στην εκπαίδευση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.