ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΚΕ σε Χρυσή Αυγή: Βαφτίζετε πολιτική δράση τις δολοφονίες

13:01 - 24 Οκτ 2015 | Πολιτική
ΚΚΕ σε Χρυσή Αυγή: Βαφτίζετε πολιτική δράση τις δολοφονίες
«Τα μαχαίρια τα ονομάζετε ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζετε πολιτική δράση» είπε ο κ. Παφίλης στον Γ. Λαγό

Τον ιδιαίτερο καθοδηγητικό ρόλο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ειδικά του Γιάννη Λαγού το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι στηλίτευσε ζωηρά ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, την ώρα που το ναζιστικό κόμμα, επανέφερε στο προσκήνιο την υπόθεση της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού «902».

«Τα μαχαίρια τα ονομάζετε ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζετε πολιτική δράση» είπε ο κ. Παφίλης στον Γ. Λαγό ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Χρυσή Αυγή κατηγορείται απλώς για «συνομιλίες» και όχι για εντολές δολοφονίας.

Είχε προηγηθεί ευθεία καταγγελία του κ. Παφίλη ότι ο κ. Λαγός ότι έχει δώσει «εντολή για δολοφονίες».
«Τα ίδια έκαναν και οι πρόγονοί σας με τις κουκούλες» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος κοιτώντας προς τα έδρανα της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας βαρειές κατηγορίες για συμβόλαια θανάτου και την φασιστική δράση της οργάνωσης.

«Απολύτως σαφείς» χαρακτήρισε τις θέσεις του βουλευτή του ΚΚΕ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης συνηγορώντας εμμέσως.
«Έτσι είναι οι φασίστες. Δεν έχουν το θάρρος να λένε ότι είναι φασίστες» πρόσθεσε ο κ. Παφίλης και δήλωσε: «οι κουκούλες δεν φεύγουν ποτέ».

Η ένταση και αυτή τη φορά προκλήθηκε όταν ο χρυσαυγίτης Γ. Λαγός ισχυρίστηκε χωρείς να καταθέσει στοιχεία ότι το ΚΚΕ πούλησε τον «902» σε εταιρεία offshore με όρους αδιαφανείς.
Ο κ. Παφίλης που παρατήρησε ότι στόχος της Χρυσής Αυγής δεν είναι τα συμφέροντα αλλά το ΚΚΕ, απάντησε ότι η πώληση του σταθμού έγινε απολύτως νόμιμα και ότι τα χρήματα δόθηκαν για την πληρωμή των εργαζομένων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.