ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Παρά τις δυσμενείς συνθήκες, μπορούμε να παράγουμε έργο

14:34 - 02 Νοε 2015 | Πολιτική
Τσίπρας: Παρά τις δυσμενείς συνθήκες, μπορούμε να παράγουμε έργο
«Παρά τις συνθήκες κρίσης και οικονομικής δυσκολίας, έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να δημιουργούμε, να παράγουμε έργο και με πείσμα και υπομονή να κάνουμε πολλά για να αλλάξουμε τη χώρα και την κοινωνία», τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας σήμερα, Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, την πρώτη μονάδα απεξάρτησης σε ελληνικές φυλακές, η οποία στεγάζεται σε αυτόνομη πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών.

Ήδη 12 κρατούμενοι βρίσκονται εδώ και 10 μέρες στους νέους χώρους παρακολουθώντας το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ

Αυτό το πρώτο βήμα να το ακολουθήσουν άλλα πολλά μεγαλύτερα στην προσπάθεια ενός εκδημοκρατισμού του σωφρονιστικού συστήματος στη χώρα, τόνισε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα «παράθυρο ελπίδας».

«Αυτή η δομή είναι ένα παράθυρο για να δούμε οι απ’ έξω τι συμβαίνει μέσα. Κανένας άνθρωπος, κανένας πολίτης δεν μπορεί να θεωρείται πολίτης δεύτερης κατηγορίας που δεν έχει δικαιώματα. Ένα παράθυρο για να βελτιώσουμε αυτές τις συνθήκες ώστε οι μέσα να βλέπουν έξω στην ελπίδα και όχι στον φόβο, για να δημιουργήσουμε συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να πάρουν την απόφαση ζωής και να επανενταχθούν στον κοινωνικό περιβάλλον».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:37 - 02 Νοε 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.