ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα το... β' μέρος της κατάθεσης Πανούση

09:26 - 20 Νοε 2015 | Πολιτική
Σήμερα το... β' μέρος της κατάθεσης Πανούση
Συνεχίζεται σήμερα το μεσημέρι στις 14:30, η κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Δασούλα, η οποία δεν ολοκληρώθηκε χθες παρά τις 5 ώρες που διήρκεσε.

Θυμίζουμε πως η εισαγγελία ερευνά τις καταγγελίες του κ. Πανούση ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του καθώς και πως πολιτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν επαφές με υπόδικους και καταδικασμένους για τρομοκρατία.

«Η εισαγγελία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Η εμπιστοσύνη που έχω στην ελληνική Δικαιοσύνη ενισχύθηκε. Εκ παραδρομής σε δηλώσεις μου είχα πει ότι οι διαρροές είχαν γίνει από τη γραμματεία του δικαστηρίου. Δεν είναι έτσι. Δεν έγιναν ούτε απ΄ τη Δικαιοσύνη ούτε από μένα. Τιμάμε τους δικαστές γιατί συμβάλουν στο κράτος δικαίου» είπε ο κ. Πανούσης χθες εξερχόμενος του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάθεση του πρώην υπουργού γίνεται με παράθεση γεγονότων με χρονολογική σειρά, δηλαδή από τις παλιότερες επιθέσεις που είχε δεχτεί στο Πανεπιστήμιο το 2009 και την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο γραφείο του την ίδια περίοδο. Μετά την παράθεση των περιστατικών εκτιμάται ότι θα γίνει σύνδεση των συγκεκριμένων περιστατικών με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού. Ο κ. Πανούσης αναμένεται να καταθέσει έγγραφα και να προτείνει μάρτυρες.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:59 - 20 Νοε 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.