ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νικολόπουλος: Δεν παραιτούμαι- Μένω ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος

10:36 - 20 Νοε 2015 | Πολιτική
Νικολόπουλος: Δεν παραιτούμαι- Μένω ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος
Για τη χθεσινή του διαγραφή από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ μίλησε στον ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του και δεν έχει λόγο να παραδώσει την έδρα του. «Την έδρα τη δίνουν οι πολίτες, δεν τη δίνει κανένας άλλος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι κανείς δεν πρέπει να παριστάνει τον έκπληκτο, καθώς όλοι γνώριζαν ότι δεν μασάει τα λόγια του.

«Από την πρώτη εβδομάδα μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος όταν κάποιοι κλαψούριζαν, έτοιμοι να πετάξουν λευκή πετσέτα, έπαιρνα τη σφουγγαρίστρα της επανάστασης και σκούπιζα τα δάκρυα τους από το πάτωμα, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα. Δεν πήγα μόνο στον γέροντα να πάρω την ευχή» σημείωσε ο ίδιος.

«Παραμένω στη Βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα στηρίζει κάθε τι καλό και αναγκαίο για τον τόπο και θα ασκεί κριτική σε κάθε τι αρνητικό», τόνισε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι είναι τελείως κλειστό, καθώς οι περισσότεροι στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να επιστρέψουν στην κυβέρνηση με όποιο τίμημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:38 - 20 Νοε 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.