ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαγγέλης: Δεν παραιτούμαι! Τζιτζικώστας προς νέο κόμμα;

15:37 - 22 Νοε 2015 | Πολιτική
Βαγγέλης: Δεν παραιτούμαι! Τζιτζικώστας προς νέο κόμμα;
Αρνείται να παραιτηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος επέστρεψε από την Κρήτη όπου βρισκόταν και μετέβη ήδη στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Η κατάσταση, τείνει σε έκρυθμες περιοχές, η αγωνία κορυφώνεται και όλα είναι πιθανά. Ακόμα και η ανακοίνωση νέου κόμματος τις προσεχείς ημέρες, με πιθανότερο αρχηγό τον Απ. Τζιτζικώστα.

Την ίδια στιγμή, ανήσυχοι για το μέλλον της παράταξης, όλο και περισσότεροι βουλευτές, ζητούν την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου να αναχαιτιστεί η διαλυτική κρίση.

Καθοριστικός, όπως αναγνωρίζουν όλοι μέλλεται να αποδειχθεί ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος φέρεται εξοργισμένος, πλην όμως, τηρεί σιγή ασυρμάτου, ενώ, με τεταμένη προσοχή παρακολουθούν τις δραματικές εξελίξεις κορυφαία στελέχη, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δ. Αβραμόπουλος…

Νωρίτερα, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των άλλων τριών συνυποψήφιων που ζητούν ευθέως ή εμμέσως την παραίτησή του μετά το φιάσκο της διαδικασίας, αναφέρουν ότι δεν συντρέχει λόγος παραίτησης, καταλογίζοντας ακέραια την ευθύνη στην Εφορευτική Επιτροπή.

Κύκλοι που πρόσκεινται στον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος τονίζουν:

«Ο κ. Μεϊμαράκης δεν παραιτείται, η ΝΔ έχει πρόεδρο και καταστατικό. Λύσεις υπάρχουν. Να μην κάνουν σπέκουλα».

Στο μεταξύ η Μαριέτα Γιαννάκου, δήλωσε πρόθυμη ότι θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο μεταβατικής Προέδρου προκειμένου να εγγυηθεί τον αδιάβλητο χαρακτήρα των διαδικασιών, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμφωνούσαν και οι τέσσερις συνυποψήφιοι.

Την ίδια στιγμή, τα κεντρικά του κόμματος, κατακλύζονται από μηνύματα διαμαρτυρίας από οπαδούς του κόμματος οι οποίοι εκφράζουν την απογοήτευση και την πικρία τους για την εικόνα που εμφανίζει το κόμμα.

Αφετέρου, γνωστοποιήθηκε ότι η εταιρεία που είχε αναλάβει την διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας αναγνώρισε την ευθύνη της και επέστρεψε την προκαταβολή…

Οι διαβρωτικοί ψίθυροι ωστόσο για το αν κάποιος ή κάποιοι από τους υποψηφίους τορπίλισαν την εκλογική διαδικασία, έχουν αρχίσει στην πολιτική αγορά, να θεριεύουν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.