ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιαννάκου: Δεν πιστεύω ότι διαλύεται η Νέα Δημοκρατία

13:46 - 24 Νοε 2015 | Πολιτική
Γιαννάκου: Δεν πιστεύω ότι διαλύεται η Νέα Δημοκρατία
Την πεποίθησή της ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα διαλυθεί εξέφρασε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ η Μαριέττα Γιαννάκου.

Ερωτηθείσα για την περίπτωση επανεκκίνησης της εκλογικής διαδικασίας απάντησε: «Να προχωρήσουμε στην εκλογή με τους ίδιους υποψηφίους και με μία εταιρία που θα μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Αν γίνει εκ νέου λάθος νομίζω ότι δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε».

Η κ. Γιαννάκου επισήμανε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μαγαζί, ούτε αποτελεί κληρονομιά κανενός».

Όσον αφορά το μόνιμο θέμα στο ρεπορτάζ της γαλάζιας παράταξης τα τελευταία χρόνια που σχετίζεται με την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή η κ. Γιαννάκου ήταν σαφής.

«Ο κ. Καραμανλής παρεκλήθη από εμένα να μας κάνει την τιμή να τον έχουμε και πάλι μαζί μας. Είναι ολοφάνερο ότι ο κόσμος τον αγαπάει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αλλά και γενικότερα τον αγαπά. Ο ίδιος για τους δικούς του λόγους δε δέχτηκε. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε το κόμμα. Ο Κώστας Καραμανλής δεν πρέπει να λειτουργεί σαν Μεσσίας κάθε φορά. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή τη λογική» ανέφερε.

Τέλος όσον αφορά το θέμα του debate σχολίασε: «Εφόσον δεν έγινε το debate τώρα δεν έχει κανένα νόημα. Ο κόσμος ξέρει λίγο πολύ τι αντιπροσωπεύει ο κάθε υποψήφιος».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:05 - 24 Νοε 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.