ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκάφα ολκής Τσίπρα-Κατέβασε tweet μετά από παρέμβαση Νταβούτογλου

09:54 - 30 Νοε 2015 | Πολιτική
Γκάφα ολκής Τσίπρα-Κατέβασε tweet μετά από παρέμβαση Νταβούτογλου
Οι διαχειριστές της σελίδας του twitter του Έλληνα πρωθυπουργού υπέπεσαν σε βαρύτατο σφάλμα

Ο Αλέξης Τσίπρας, ή μάλλον καλύτερα οι διαχειριστές που όμως φανταζόμαστε έχουν την έγκρισή του,έγραψε στο λογαριασμό του για τα ευρωπαϊκά θέματα στην αγγλική γλώσσα (@tsipras_eu) την παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής.

Ο κ. Τσίπρας άφησε σοβαρές αιχμές για την συμπεριφορά των Τούρκων πιλότων στο Αιγαίο και στις παραβιάσεις που γίνονται στον ελληνικό εναέριο χώρο.

 

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αχμέτ Νταβούτογλου έγραψε: «Ευτυχώς οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας».

Μάλιστα η συγκεκριμένη δήλωση ανέβηκε στα social media τόσο στον ξενόγλωσσο όσο και στον ελληνικό του λογαριασμό.

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση Τσίπρα απαντώντας λίγο αργότερα:«Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα».

 

Με νέα ανάρτηση όμως φρόντισε να απαντήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέροντας συγκεκριμένα: "Είμαστε στην ίδια γειτονιά και πρέπει να μιλάμε με ειλικρίνεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε λύσεις", ενώ σε άλλο tweet "θυμήθηκε" να αναφέρει ότι ήταν: "Σημαντική Σύνοδος σήμερα για την ΕΕ, την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή".

 

Λίγα λεπτά αργότερα, ως... δια μαγείας εξαφανίστηκαν τα ξενόγλωσσα tweets και παρέμειναν μόνο τα ελληνικά αφενός (προφανώς) να μην υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο αλλά για να... τονωθεί το ελληνικό ηθικό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.