ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλακιωτάκης: Μετά τις κάλπικες υποσχέσεις ο πρωθυπουργός επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση

19:08 - 01 Δεκ 2015 | Πολιτική
Πλακιωτάκης: Μετά τις κάλπικες υποσχέσεις ο πρωθυπουργός επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση
Μετά τις κάλπικες υποσχέσεις, ο πρωθυπουργός επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση, καταφεύγοντας στο συμβουλίο αρχηγών, σχολίασε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην ΚΟ της Ν.Δ.

Ο κ. Τσίπρας αφού προκάλεσε αστάθεια στην κυβέρνηση του, άρχισε να ψάχνει συνενόχους, κάνοντας πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, σχολίασε ο κ. Πλακιωτάκης.

«Εξαπέλυσε ύβρεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας ... απέδειξε ότι στόχος του είναι να πολώσει και να διχάσει» πρόσθεσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Αναφορικά με το ασφαλιστικό, ο κ. Πλακιωτάκης σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται για τον «σφαγιασμό» των συντάξεων, παρά μόνο για να ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο. «Όμως αυτό είναι απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός», σημείωσε.

Σχολιάζοντας την ομιλία του του κ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις αντικοινωνικές αποφάσεις της κυβέρνησής του, ενώ χαρακτήρισε λαϊκιστή τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.