ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Κάηκε στο χυλό και τώρα προσέχει…

13:33 - 10 Δεκ 2015 | Πολιτική
ΝΔ: Κάηκε στο χυλό και τώρα προσέχει…
Ελάχιστες ημέρες από τις εσωκομματικές κάλπες στη ΝΔ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, κορυφώνεται η καχυποψία μεταξύ των τεσσάρων ανταγωνιστών καθώς στην πολιτική αγορά διαχέονται έωλα σενάρια και χτυπήματα κάτω απ΄ τη μέση.

Αποτέλεσμα αυτού του νοσηρού κλίματος, είναι ο ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι να διαψεύδουν οργισμένα σενάρια που τους εμφανίζουν πότε να αποσύρονται από την κούρσα και πότε να απεργάζονται διάσπαση, εκτοξεύοντας βαριά υπονοούμενα που επιβαρύνουν περαιτέρω το κλίμα.

Στις συνθήκες αυτές και έχοντας ήδη διακυβεύσει την σοβαρότητά της στο φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου η Ν.Δ. σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone προχωρά την προσεχή Κυριακή σε γενική δοκιμή προκειμένου να διαπιστωθεί η λειτουργικότητα του συστήματος και να εντοπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δυσχέραναν την εκλογική διαδικασία.

Μετά τη «μαύρη Κυριακή» της 22ας Νοεμβρίου, η ΝΔ υπέστη χθες νέο πλήγμα γοήτρου, καθώς η Δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημα του κόμματος για προσωρινή διαταγή κατά της εταιρείας Infosolutions η οποία απέτυχε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Η επιλογή της εταιρείας εξακολουθεί να προκαλεί εσωτερικές έριδες, καθώς ο γραμματέας της Ν.Δ., Α.Παπαμιμίκος που αποχώρησε από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή επικαλούμενος κώλυμα επέρριψε ακέραια την ευθύνη στον Β. Μεϊμαράκη, υποστηρίζοντας πως είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την υπογραφή συμβάσεων και την προκήρυξη διαγωνισμών.

Προσώρας, εκτός από τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ υποψηφίων, σύννεφα σκιάζουν και το ζήτημα της στελέχωσης των εκλογικών τμημάτων με 1800 χειριστές tablets που θα στηρίξουν το τεχνικό μέρος της συλλογής αποτελεσμάτων.

Η Συγγρού, αποδύεται σε αγώνα προκειμένου να αναθερμάνει το ενδιαφέρον της εκλογικής βάσης και να προσέλθουν οι πολίτες μαζικά στις κάλπες, όχι μόνο για λόγους διευρυμένης κομματικής και πολιτικής νομιμοποίησης, αλλά και τον απολύτως πρακτικό λόγο της είσπραξης του τρίευρου που απαιτείται προκειμένου να αποπληρωθεί η εταιρεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.