ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας:«Μασάζ» σε βουλευτές εν οψει ψηφοφοριών κι αναζήτηση επικοινωνιακού rebranding

15:46 - 10 Δεκ 2015 | Πολιτική
Τσίπρας:«Μασάζ» σε βουλευτές εν οψει ψηφοφοριών κι αναζήτηση επικοινωνιακού rebranding
Βουλευτές από τις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και νησιών θα δει ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας σειρά επαφών με τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανά περιφέρεια.

Στόχος ειναι να διασφαλίσει την συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της κυβερνητικής πλειοψηφίας ευρύτερα ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή για το 2ο πακέτο προαπαιτουμένων, το ασφαλιστικό, τις εργασιακές σχέσεις και το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ είχε χαρακτηρίσει προκαταβολικά..."ύποπτες" τις όποιες διαφοροποιήσεις βουλευτών υπάρξουν, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό του αφενός γνώριζαν το περιεχόμενο της συμφωνίας και αφετέρου εκλέχθηκαν με λίστα.

Πάντως οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά και η διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματος θα απασχολήσουν την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που θα συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο με την παρουσία και των βουλευτών του κόμματος σύμφωνα με πληροφορίες, με το Μέγαρο Μαξίμου να θεωρεί κρίσιμη τη συνεδρίαση καθώς ο πρωθυπουργός επιθυμεί μία άτυπη επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης του κόμματος προς το πρόσωπό του και την κυβέρνηση.

Αναζητείται επικοινωνιακή τακτική

Παντως πέρα απο τις πρωτοβουλίες αυτές στο Μέγαρο Μαξιμου επικρατεί έντονος προβληματισμό για την επικοινωνιακή εικονα της κυβέρνησης. Οι αρρυθμίες σε σχέση με τα οςα ακούστηκαν για το Δ.Ν.Τ αλλα και η επίθεση που δέχεται η χώρα απο πολλα ΜΜΕ για το προσφυγικό προβληματίζουν πολλούς στην κυβερνηση. Άλλωστε δεν ειναι λίγα τα μηνύματα που έρχονται στην κυβερνηση απο επενδυτές που ζητούν να ξεκαθαρίσει η κυβερνηση το στιγμα της και να αρχίζει να υποστηρίζει τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί αν θέλει πραγματικά να προσελκύσει κεφάλαια και επενδύσεις.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.