ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Αλαλούμ με τις εκλογές - Ζητούν τη ματαίωση τους!

14:07 - 12 Δεκ 2015 | Πολιτική
ΝΔ: Αλαλούμ με τις εκλογές - Ζητούν τη ματαίωση τους!
Η εταιρεία Έξυπνα Συστήματα (Genius Systems) AE που κόπηκε από τη διεξαγωγή των εκλογών, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικαστούν την Τετάρτη

Η Genius Systems, η εταιρεία που αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό για τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου αφού επιλέχθηκε η Vodafone, ζητά τη ματαίωση των εκλογών μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη.

 

Στο περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Genius Systems αναφέρει ότι ανταποκρίθηκε εμπρόθεσμα στους όρους του διαγωνισμού υποβάλλοντας οικονομική και τεχνική προσφορά κόστους 545.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης 115.000 για την απασχόληση εξειδικευμένων χειριστών.

 

Από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού πάντως δηλώνουν άγνοια, προφανώς διότι σύμφωνα με τον κ. Νίκο Αγαπηνό, πληρεξούσιο δικηγόρο της εταιρείας, το χαρτί επίδοσης θα φτάσει στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα.

 

Στη μηνυτήρια αναφορά η εταιρεία υποστηρίζει ότι το τελικό κόστος θα υπερβεί το 1,2 εκατ. ευρώ από τη στιγμή που θα πρέπει να εκπαιδευτούν οι 1.900 περίπου χρήστες υπολογιστών εκείνη τη μέρα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.