ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Πρόβα" εκλογών στη Νέα Δημοκρατία

14:06 - 13 Δεκ 2015 | Πολιτική
"Πρόβα" εκλογών στη Νέα Δημοκρατία
Προκειμένου να γίνουν οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής χωρίς... παρατράγουδα

Πρόβα μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Η δοκιμή θα γίνει σε πολλά σημεία της Ελλάδας ή όπου τουλάχιστον έχουν δοθεί τα απαραίτητα tablets και έχουν εκπαιδευτεί οι χειριστές.

 

Η ΚΕΦΕ θα συνεδριάζει στη Λ. Συγγρού με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των υποψηφίων, ενώ οι τεχνικοί τους σύμβουλοι θα βρίσκονται την ίδια ώρα στα κεντρικά της εταιρείας Vodafone, προκειμένου να γίνει η γενική δοκιμή.

 

Ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος άφησε πάντως αιχμές μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook λέγοντας ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να γίνουν οι εκλογές.

«Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο, γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή. Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει, όσες παρεμβάσεις και να κάνουν», έγραψε ο κ. Παπαμιμίκος.

 

Η Νέα Δημοκρατία πάντως φαίνεται να ταλανίζεται και από άλλα προβλήματα που ωστόσο δεν είναι "εσωκομματικά" αφού αύριο Δευτέρα (14/12) αναμένεται να φτάσει στη Συγγρού η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε μία εταιρεία που αποκλείστηκε από τη διαδικασία και η οποία υποστηρίζει ότι είχε καταθέσει οικονομικότερη προσφορά από αυτήν της Vodafone.

 

Πάντως ο κ. Πλακιωτάκης μιλώντας χτες σε δημοσιογράφους αποπειράθηκε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας πως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.