ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θ. Ρουσόπουλος επιβεβαιώνει την επικοινωνία Καραμανλή-Τσίπρα

14:20 - 17 Δεκ 2015 | Πολιτική
Ο Θ. Ρουσόπουλος επιβεβαιώνει την επικοινωνία Καραμανλή-Τσίπρα
Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο νυν πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχουν επικοινωνήσει "μία-δύο φορές"

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο Τσίπρας έχει τέτοια χαρακτηριστικά ηγέτη "που θυμίζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου" ενώ σε ότι αφορά τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία τόνισε "είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού" αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο διάσπασης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Άφησε επίσης αιχμές κατά της αλλαγής του εκλογικού νόμου που επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως είπε αυτό μπορεί να ενισχύσει τις τάσεις διάσπασης στη Νέα Δημοκρατία.

 

Ο κ. Ρουσόπουλος χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή, ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών να διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου.


«Αυτό το κόμμα δεν κατάφερε να προοδεύσει για να βγάλει έναν αρχηγό που θα είναι ένα νέο πρόσωπο -όχι απαραίτητα σε ηλικία» τόνισε ο πρώην υπουργός, εκτιμώντας ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κράτησε τη Νέα Δημοκρατία και ενίσχυσε τις δυνάμεις της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου ενώ είπε ότι η έλλειψη του Κώστα Καραμανλή από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία είναι "εμφανής"

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.