ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ:Στην «τελική ευθεία» για τις κάλπες-Ποιος ο ρόλος του Κ.Καραμανλή

10:02 - 18 Δεκ 2015 | Πολιτική
ΝΔ:Στην «τελική ευθεία» για τις κάλπες-Ποιος ο ρόλος του Κ.Καραμανλή
Μόλις λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία και όλα δείχνουν πως βρίσκονται στη... σκιά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Κάτι το χρίσμα του Κ. Καραμανλή στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, κάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του πρώην πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της Συγγρού.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του κ. Καραμανλή, όπως ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επιβεβαίωσαν την ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε σκληρή κριτική στη διακυβέρνηση Καραμανλή, με αιχμές μάλιστα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι αντίπαλοι του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, που στηρίζεται από την «καραμανλική» πτέρυγα, αντιμετωπίζουν πλέον τις επαφές Τσίπρα-Καραμανλή ως προάγγελο συναίνεσης από τον κ. Μεϊμαράκη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το θερμόμετρο ανέβασε και ο Αδωνις Γεωργιάδης που προειδοποίησε ότι: «Κανείς από τους τέσσερις υποψήφιους δεν έχει νομιμοποίηση για να κάνει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Την εικόνα του πολέμου όλων εναντίων όλων ενίσχυσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε χθες ότι «ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε τον Δεκέμβρη του 2008». Επέκρινε, μάλιστα, για μία ακόμη φορά τον Προκόπη Παυλόπουλο για τη στάση που κράτησε τότε ως υπουργός Εσωτερικών. «Για τον Δεκέμβριο του 2008 δεν έχω απλά μιλήσει, έχω ψηφίσει, δικαιολογώντας τη μη ψήφο μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Παραδώσαμε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσουμε» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κώστας Καραμανλής ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές, καθώς δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να υπάρξει ένα νέο φιάσκο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.