ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές ΝΔ: Σκληρή μάχη Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη-Ρίχνουν τα τελευταία τους χαρτιά

10:48 - 26 Δεκ 2015 | Πολιτική
Εκλογές ΝΔ: Σκληρή μάχη Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη-Ρίχνουν τα τελευταία τους χαρτιά
Ολοένα και πιο σκληρό γίνεται το μπρα ντε φερ μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Χωρίς ντιμπέιτ με την κλασική έννοια του όρου, αλλά με καθημερινές μονομαχίες των δύο υποψηφίων θα κυλήσουν οι τελευταίες ημέρες στη μάχη διαδοχής της ΝΔ.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει ήδη εντοπίσει και στοχεύσει στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου του. Στο γεγονός ότι ήταν σε μνημονιακό υπουργείο στις κυβερνήσεις Σαμαρά και στο... επίθετό του. «Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, για να αποφύγει τον κίνδυνο όσοι τον ψήφισαν την πρώτη Κυριακή να αποφύγουν να συμμετέχουν και στις 10 Ιανουαρίου, θεωρώντας το αποτέλεσμα δεδομένο.

«Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει εύκολα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αναστραφεί» τόνισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και αμφισβήτησε το αν θα είχε εκλεγεί ο Κυριάκος βουλευτής αν δε λεγόταν Μητσοτάκης.

Για τη δυνατότητά του να εκφράσει το σύνολο της κεντροδεξιάς εφόσον ηγηθεί τη ΝΔ προτιμά να μιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σημείωσε ότι δεν θέλει μια συρρικνωμένη παράταξη αλλά μια ΝΔ που να μπορεί να εκφράσει και πάλι «τουλάχιστον τον κόσμο που ψήφισε ναι στο δημοψήφισμα», της δημιουργικής όπως είπε Ελλάδας που είναι φιλοευρωπαϊκή και επενδύει στην πραγματική δουλειά και την αξιοκρατία.

Διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί είτε αυτός είτε ο κ. Μεϊμαράκης δεν τίθεται θέμα ενότητας ούτε πολιτικής στροφής της ΝΔ προς το μεσαίο χώρο τα οποία είναι δεδομένα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.