ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεβέντης: Οι υπουργοί του Τσίπρα δεν τον αφήνουν να κάνει οικουμενική

21:26 - 29 Δεκ 2015 | Πολιτική
Λεβέντης: Οι υπουργοί του Τσίπρα δεν τον αφήνουν να κάνει οικουμενική
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ο πρωθυπουργός θα ήθελε την δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης αλλά δεν το κάνει πράξη γιατί δεν τον αφήνουν οι.. υπουργοί του!

Ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι ο Τσίπρας επειδή είναι σώφρων έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στην δημιουργία μεγάλου συνασπισμού αλλά ότι δεν το κάνει γιατί «μια ομάδα θερμοκέφαλων υπουργών τον εμποδίζουν για να μην χάσουν τις καρέκλες τους».

 

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη δεν αναφέρεται σε νεότερους υπουργούς ενώ διευκρίνισε ότι ο μόνος που θεωρεί ότι δεν είναι φιλόδοξος και δεν θέλει να δει τον Τσίπρα να καταρρέει είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

 

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους είπε ότι δεν θέλουν οικουμενική γιατί τεχνοκράτες θα πάρουν τις θέσεις τους στα υπουργεία.

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επανέλαβε την αντίθεσή του λέγοντας: «Εγώ με τον Καμμένο;» και σχολίασε και πάλι ότι πρόκειται για μια «παρά φύσιν συζευξη», που δεν θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει. «Ο Καμμένος θα βγει από την κυβέρνηση αν του το ζητήσει ο Καραμανλής» εκτίμησε εξάλλου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

«Δεν έχω τόσο καψούρα να μπω στην κυβέρνηση» είπε ακόμα, ενώ σε άλλο δήλωσε σχετικά με το αν μπορεί να κυβερνήσει «τα προσόντα πιστεύω τα έχω, αν έχω και την τύχη θα το δείξει το μέλλον».

 

Το ζητούμενο, είπε, είναι να δημιουργηθεί ένας μεγάλος κυβερνητικός σχηματισμός, και «το ποιοι θα μπουν θα κριθεί».

 

Σχολιάζοντας τις οικουμενικές κυβερνήσεις είπε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου θα είχε πετύχει «αν δεν είχε Πάγκαλους, Βορίδηδες, Αδώνιδες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.