ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kronen Zeitung: Χρονιά του Τσίπρα το 2015

15:25 - 30 Δεκ 2015 | Πολιτική
Kronen Zeitung: Χρονιά του Τσίπρα το 2015
"Ο χαρισματικός νέος κατάφερε ταυτόχρονα περισσότερα πολιτικά τεχνάσματα που σε άλλους θα στοίχιζαν το κεφάλι τους" αναφέρει σε δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα για τον Αλέξη Τσίπρα

Η εφημερίδα που έχει την μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ευρώπη, αναφέρει τον Αλέξη Τσίπρα σε δημοσίευμα της με θέμα πολιτικούς που αναδείχθηκαν εφέτος ιδιαίτερα ισχυροί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με την υπόσχεση ότι θα «σκίσει» όλα τα προγράμματα λιτότητας, όπως επίσης κέρδισε το δημοψήφισμα που ο ίδιος διοργάνωσε εναντίον της πολιτικής λιτότητας.

Η αυστριακή εφημερίδα τονίζει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε αργότερα μία νέα ριζική στροφή και υπέγραψε ακόμη σκληρότερα μέτρα λιτότητας με αντάλλαγμα την οικονομική βοήθεια, ενώ κέρδισε ξεκάθαρα και τις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε στις 20 Σεπτεμβρίου.


Ο ρόλος του-κλειδί στην προσφυγική πολιτική έκανε ακόμη και τους επικριτές του στην Ευρωπαϊκή Ένωση να σιωπήσουν, και τώρα ο Αλέξης Τσίπρας κατέστη ως ο ισχυρός άνδρας, ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα καθορίζει το μέλλον της Ελλάδας, καταλήγει στο δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.