ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεϊμαράκης: Η Νέα Δημοκρατία δεν διασπάται

11:42 - 06 Ιαν 2016 | Πολιτική
Μεϊμαράκης: Η Νέα Δημοκρατία δεν διασπάται
Μήνυμα ενότητας από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη- Θα συνεργαστώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά εγώ αν ήμουν έστω και μία μονάδα πίσω δεν θα ζητούσα επαναληπτικές εκλογές

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τάχθηκε υπέρ της ενότητας του κόμματος διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το κόμμα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την ερχόμενη Κυριακή.

 

"Ουδέποτε έφυγα από τη Νέα Δημοκρατία, ούτε στις λύπες, ούτε στις ήττες", δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ τόνισε ότι θα στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη ώστε να υλοποιηθούν "με τον καλύτερο τρόπο οι ιδέες και οι προτάσεις" του κόμματος.


Σε περίπτωση που ο ίδιος κερδίσει τις εκλογές, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και "με όλους όσοι είναι ικανά και άξια στελέχη. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά μας ενώνουν οι αξίες του φιλελευθερισμού", είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ωστόσο πως εάν ο ίδιος ήταν "έστω και μία μονάδα πίσω" στον πρώτο γύρο των εκλογών, δεν θα ζητούσε την διεξαγωγή δεύτερου γύρου ενώ παρουσιάστηκε υπέρμαχος του "μικρότερου κράτους με επιτελικό ρόλο", εκτιμώντας πως άλλες προτάσεις του μνημονίου θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί και για άλλες η ελληνική πλευρά θα έπρεπε να αντιδράσει.

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και οπισθοδρόμιση αφού "μετέφερε όλες τις πληρωμές των πολιτών για τον Οκτώβριο και μετά, και με τους πολίτες να μην έχουν καταλάβει τις δεσμεύσεις της χώρας, κέρδισε τις εκλογές" του Σεπτεμβρίου.


Για το ασφαλιστικό, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε ο πρωθυπουργός όφειλε να έχει παρουσιάσει το ασφαλιστικό στην σύγκληση των πολιτικών αρχηγών

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.