ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Politico:Το σκίτσο με τη Μέρκελ και τον Τσίπρα στο κλουβί!

15:03 - 12 Ιαν 2016 | Πολιτική
Politico:Το σκίτσο με τη Μέρκελ και τον Τσίπρα στο κλουβί!
Ανάμεσα στα καλύτερα σκίτσα της εβδομάδας ήταν και αυτό με την Άνγκελα Μέρκελ να οδηγεί ένα αυτοκίνητο στο οποίο επιβάτες είναι ο Ολάντ, ο Πούτιν, ο Κάμερον και ο Μισέλ. Μέσα στο κλουβί... τρέιλερ βρίσκεται και ο Αλέξης Τσίπρας!

Στο σκίτσο του Τζακ Τσάντγουικ εμφανίζονται στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητο της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ντέιβιντ Κάμερον και ο Σαρλ Μισέλ.

 

Η Γερμανίδα καγκελάριος οδηγεί ένα αυτοκίνητο με το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από το οποίο ο Κάμερον προσπαθεί να βγει, ο Πούτιν χαμογελά όλο νόημα ενώ ο Μισέλ και ο Ολάντ κοιτάζουν εναγωνίως το... μέλλον!

 

Μπροστά από το αμάξι υπάρχει μία πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση προς ένα μάλλον δυσοίωνο 2016, όπου παραμονεύουν η τρομοκρατία, η μετανάστευση και η κλιματική αλλαγή.

 

Πού είναι όμως ο Αλέξης Τσίπρας; Βρίσκεται στο όχημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

 

Εν μέρει ναι αφού ο ίδιος έχει τοποθετηθεί μέσα σε ένα τρέιλερ-κλουβί προφανώς παρά τη θέλησή του, φαίνεται μάλλον... κατηφής και έτοιμος με το σακάκι στον ώμο να ακολουθήσει προς όποια κατεύθυνση αποφασίσει η Άνγκελα Μέρκελ.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:17 - 12 Ιαν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.