ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουμουτσάκος: Νέα παιχνίδια εις βάρος του τόπου

22:12 - 18 Ιαν 2016 | Πολιτική
Κουμουτσάκος: Νέα παιχνίδια εις βάρος του τόπου
Για «ταραχή» και για «νέα παιχνίδια εις βάρος του τόπου που θα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες» κάνουν λόγο στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

 

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τονίζει πως ιδιαίτερα πλήττονται η μεσαία τάξη και οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες.


Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο «ο υπουργός Οικονομικών επιτίθεται ταυτόχρονα, τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στον προκάτοχό του, τον κ. Βαρουφάκη».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρει ότι με τη δήλωσή του για την παραμονή του Ταμείου στο πρόγραμμα, ο υπουργός Οικονομικών «αδειάζει τον κ. Τσίπρα που ζητούσε την έξωση του ΔΝΤ».


Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ καταγγέλλει τις «ατέρμονες συζητήσεις» του 2015, οι οποίες είχαν τα «γνωστά δραματικά αποτελέσματα για τους Έλληνες».


«Όλα αυτά θα ήταν έως και κωμικά, εάν δεν υποθήκευαν τα συμφέροντα του τόπου και το βιοτικό επίπεδο όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων» ολοκληρώνει λέγοντας ο κ. Κουμουτσάκος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.