ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμπόρευση με την Νέα Δημοκρατία προτείνει βουλευτής από το Ποτάμι

10:38 - 19 Ιαν 2016 | Πολιτική
Συμπόρευση με την Νέα Δημοκρατία προτείνει βουλευτής από το Ποτάμι
Βόμβα... μεγατόνων "εκτόξευσε" σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας ο οποίος πρότεινε στο κόμμα του να συμπορευτεί με την Νέα Δημοκρατία

Ο κ. Ιάσων Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας με το Ποτάμι υποστήριξε ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιούργησε μια νέα δυναμική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που δεν υπήρχε επί προεδρίας Μεϊμαράκη, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν έχει μοιραστεί την άποψή του αυτή με τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη και ότι θα το κάνει στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

 

Όπως πρόσθεσε «αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση πρέπει να συμπλεύσουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη» και όπως είπε αυτή θα είναι η πρόταση. Μίλησε για τίμια συνεργασία σε βάση προγραμματικών συγκλίσεων και μάλιστα «χωρίς κόκκινες γραμμές»!

 

«Σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και με ένα πιο σαφή προσανατολισμό προς τη αποτελεσματικότητα και το ρεαλισμό είναι η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη» συμπλήρωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:22 - 19 Ιαν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.