ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βούλη-Λεβέντης: «Κατεβάσατε τα παντελόνια-Υπογράψατε το τρίτο Μνημόνιο»

16:33 - 29 Ιαν 2016 | Πολιτική
Βούλη-Λεβέντης: «Κατεβάσατε τα παντελόνια-Υπογράψατε το τρίτο Μνημόνιο»
Δριμύ κατηγορώ προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Κατεβάσατε τα παντελόνια και υπογράψατε τα πάντα» ανέφερε ο κ. Βασίλης Λεβέντης, θυμίζοντας σε πολλούς την φράση του κ. Πάνου Καμμένου προς την τότε κυβέρνηση «στα τέσσερα».

«Επί πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις, ότι θα ενώσει τον Νότο και θα πολεμήσει την Μέρκελ» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην Βουλή για να προσθέσει: «Όταν όμως είδε ότι είχαν ζάχαρη, αλεύρι και ρύζι πανικοβλήθηκε και μια ωραία βραδιά πήγε και κατέβασε τα παντελόνια και τα υπέγραψε όλα».

«Ισχυριζόταν ότι έχει λύσεις και παρέσυρε μια ολόκληρη κοινωνία. Ανάθεμα αν ήξεραν οι πολίτες στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τι είχε υπογράψει ο Τσίπρας» συνέχισε ο κ. Λεβέντης για να υποστηρίξει «τώρα έρχεται με την υπογραφή του να ζητήσει από την κοινωνία να πληρώσει. Μόνο η κοινωνία όχι αυτοί. Από τους αγρότες θέλετε να τα πάρετε από τους εαυτούς σας όχι. Έχει γίνει συντεχνία η Βουλή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.