ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένταση μεταξύ Άδωνι-Παππά: Βγάλε τη στολή της χούντας-Να μιλήσει ο Μητσοτάκης

16:44 - 01 Φεβ 2016 | Πολιτική
Ένταση μεταξύ Άδωνι-Παππά: Βγάλε τη στολή της χούντας-Να μιλήσει ο Μητσοτάκης
Ο υπουργός Επικρατείας, ζήτησε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να ξεκαθαρίσει αν υιοθετεί τις απόψεις του κ. Γεωργιάδη που ζήτησε από τον κ. Παππά να "βγάλει τη στολή της χούντας".

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά FM", νωρίτερα κ. Γεωργιάδης είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Παππά, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, καλώντας τον «να βγάλει τη στολή της χούντας και να γίνει ένας κανονικός Ευρωπαίος πολιτικός».

 

«Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων», δήλωσε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «Προφανώς, τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της ΝΔ.

Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του. Δεν περιμένουμε να γνωρίζει την ιστορία αυτών στους οποίους απευθύνεται.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις».

 

Νέα απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη

 

Στο μεταξύ, μετά τις δηλώσεις του κ. Παππά στις οποίες καλούσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να λάβει θέση σχετικά με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης με μία σειρά αναρτήσεών του στο Twitter δηλώνει ότι αποσύρει το σχόλιό του περί στρατηγού και Χούντας «επειδή στην πολιτική πρέπει να έχουμε ανθρωπιά για ιστορικούς λόγους».

 

«Επειδή στην πολιτική πρέπει να έχουμε ανθρωπιά, αποσύρω το σχόλιο περί Στρατηγού και Χούντας για τον Νίκο Παππά για ιστορικούς λόγους, αλλά τον καλώ να δεχθεί την πρότασή μας για να αναλάβει το ΕΣΡ όλη την διαδικασία, όπως είναι και το σωστό».

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε tweet έγραψε: «Η δήλωσή μου για τον Νίκο Παππά ήταν πριν την ανακοίνωση του. Πότε ακριβώς έχω εκφραστεί εγώ υπέρ της Χούντας; Ντροπή!».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.