ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραλήρημα Κασιδιάρη: «Κατέβασε το χέρι σου ρε μην τρελαθώ» (video)

18:47 - 17 Φεβ 2016 | Πολιτική
Παραλήρημα Κασιδιάρη: «Κατέβασε το χέρι σου ρε μην τρελαθώ» (video)
Ένα μέρος του θερμού επεισοδίου μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και των εκπροσώπων των υπολοίπων κομμάτων που συμμετείχαν στην Επιτροπή της Βουλής, κατέγραψε με την κάμερά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Όλα έγιναν στην κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής την οποία ενημέρωνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στον έλεγχο των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης να φωνάζει αποκαλώντας προδότες τον υπ. Άμυνας Πάνο Καμμένο και ανώτατους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.

Στη συνέχεια φαίνεται ο Η.Κασιδιάρης να διαπληκτίζεται με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύοντας ύβρεις.

Όπως φαίνεται τόσο από τη γωνία λήψης, όσο από και από την απόσταση της συσκευής από το σώμα του βουλευτή, το υλικό φαίνεται να κατέγραψε κινητό τηλέφωνο, πιθανότατα του ιδίου.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση διακόπηκε καθώς η αναταραχή ήταν μεγάλη ενώ ζητήθηκε από τους χρυσαυγίτες βουλευτές να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να κληθεί ο Φρούραρχος της Βουλής.

Δείτε το βίντεο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.