ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραιτείται ο Σγουρίδης

23:26 - 17 Φεβ 2016 | Πολιτική
Παραιτείται ο Σγουρίδης
Ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Πρωθυπουργού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

«Ο Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τι οδήγησε τον κ. Σγουρίδη στην παραίτηση

Η δήλωση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σγουρίδη δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Ο υφυπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93.6, δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τις πράξεις τους, αλλά από αυτά που λένε και δήλωσε με νόημα πως «εάν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει».

Σημειώνοντας πως ο ίδιος είναι παλιά καραβάνα στην πολιτική δήλωσε πως «δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ραδιοφωνικής εκπομπής εάν αυτό σημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «όπως και ο προηγούμενος, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3», εννοώντας τον κ. Σαμαρά και προσθέτοντας «όπως τα λεφτά υπάρχουν» εννοώντας τον κ. Παπανδρέου.

Ξαφνιασμένος ο δημοσιογράφος που άκουγε τον υφυπουργό να κάνει μία τέτοια αναφορά ξαναρωτά εάν ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως και ο Σαμαράς για να του απαντήσει ο κ. Σγουρίδης «όπως ο Παπανδρέου πριν».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:43 - 17 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.