ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Open Europe: Ο Τσίπρας απέσυρε την απειλή για βέτο

21:45 - 19 Φεβ 2016 | Πολιτική
Open Europe: Ο Τσίπρας απέσυρε την απειλή για βέτο
Πληροφορίες για απόσυρση της απειλής του βέτο από την ελληνική πλευρά μεταδίδει από τις Βρυξέλλες το βρετανικό think tank Open Europe.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το Open Europe, δημοσιογράφοι από τις Βρυξέλλες προχωρούν σε δημοσιεύσεις στο twitter, ενημερώνοντας ότι το ζήτημα της απειλής veto από την πλευρά της Ελλάδας σχετικά με τη συμφωνία Ε.Ε. - Βρετανίας με αντάλλαγμα υποχωρήσεις στο θέμα της Συνθήκης της Σένγκεν έχει επιλυθεί.

Σύμφωνα με το think tank αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Μάλιστα σημειώνει μία φράση της Λιθουανής προέδρου Dalia Grybauskaite, η οποία δήλωσε ότι «όλοι θα ζήσουν το δράμα τους και έπειτα τα όποια προβλήματα θα επιλυθούν».

Τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τον περιορισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων από τη μεριά της Βρετανίας και τη διακυβέρνηση στην ευρωζώνη είναι πραγματικά δύσκολα, αλλά δεν θεωρείτο ποτέ πραγματικά πιθανό η Ελλάδα να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να δείξει τους μύες τους και, δίχως αμφιβολία, τον έβαλαν και πάλι στη θέση του, καταλήγει το κείμενο του Open Europe.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.