ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαψεύδονται τα σενάρια περί παραίτησης Μουζάλα

13:38 - 23 Φεβ 2016 | Πολιτική
Διαψεύδονται τα σενάρια περί παραίτησης Μουζάλα
Πληροφορίες που ήθελαν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, να έχει εκφράσει την πρόθεσή του να υποβάλει την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού, διαψεύστηκαν.

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα νωρίτερα στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η έντονη φημολογία επί του θέματος δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε έκδοση επίσημης ανακοίνωσης διάψευσης.

 

Τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν την παραίτηση, αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν οι κυβερνητικές πηγές.

 

Οι φήμες για την παραίτηση του υπουργού, ήρθαν λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Γ. Μουζάλα στον ΣΚΑΪ περί «πραξικοπήματος» από πέντε αρχηγούς αστυνομιών που «αλλάζουν την απόφαση της ΕΕ» και προχωρούν στο κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας.

 

Ο ίδιος είπε μάλιστα πως έχουν γίνει τα απαραίτητα διαβήματα, ο πρωθυπουργός έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, και διεμήνυσε πως τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί θα αντιμετωπιστούν, «ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:49 - 23 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.