ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινά το κρίσιμο συνέδριο του Ποταμιού

08:43 - 26 Φεβ 2016 | Πολιτική
Ξεκινά το κρίσιμο συνέδριο του Ποταμιού
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο επικεφαλής του κόμματος του Ποταμιού αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή (26/2), πρώτη μέρα του κρίσιμου συνεδρίου για το μέλλον του κόμματος, τις προτάσεις του για έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και να δώσει απαντήσεις στα περί συνεργασιών.

Ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας χτες στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, έδωσε το στίγμα της αποψινής του ομιλίας και τόνισε ότι «το Ποτάμι δεν θα διαλυθεί. Το Ποτάμι πρέπει να συνεχίσει. Αν εννοείτε, να ενταχθεί το Ποτάμι σε ένα άλλο κόμμα από τα υπάρχοντα, αυτό δεν θα γίνει».

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ταυτόχρονα ότι είναι έτοιμος για μικρές και μεγάλες συνεργασίες. «Ανάλογα τη συγκυρία, ανάλογα τα εμπόδια, ανάλογα τις ανάγκες της χώρας, εμείς θα συνεργαστούμε, σε μικρές ή σε μεγάλες συνεργασίες. Μικρές μπορεί να είναι συνεργασίες στη Βουλή για να προασπίσουμε κάτι, και μεγαλύτερες είναι να φτιάξουμε ένα μέτωπο, για τρία, τέσσερα, πέντε συγκεκριμένα προβλήματα που θεωρούμε ότι είναι σημαντικά. Όλα αυτά, όμως, θα τα συζητήσει το συνέδριο».

 

Μετά από πρόσκληση του κ. Θεοδωράκη, το Σάββατο θα μιλήσουν στο συνέδριο ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

 

Επίσης οι νέοι του κόμματος οργανώνουν την ίδια ημέρα ντιμπέιτ μεταξύ του σοσιαλιστή Τζιάνι Πιτέλα και του φιλελεύθερου Γκι Φερχόφστατ με βασικά θέματα την προσφυγική κρίση και την ανεργία.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:02 - 26 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.