ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άδωνις:Ο Τσίπρας έκανε τα πάντα για να πάρει την εξουσία

11:21 - 29 Φεβ 2016 | Πολιτική
Άδωνις:Ο Τσίπρας έκανε τα πάντα για να πάρει την εξουσία
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τα πάντα για να πάρει την εξουσία όπως αποδείχτηκε από τα κρυφά ραντεβού με τον Σταύρο Ψυχάρη.

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί κλειστού τύπου κέντρα υποδοχής προσφύγων και όχι ανοικτού αφού αυτά λειτουργούν ως μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες.

 

Ο ίδιος τόνισε ακόμα ότι αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές, τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα είτε στις 7 Μαρτίου ενώ σχολίασε ότι ακόμα και η Γαλλία δεν δέχεται να πάρει πάνω από 30.000 ανθρώπους.

 

Σε ότι αφορά το χτεσινό επεισόδιο στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι δεν εξύβρισε σε προσωπικό επίπεδο τον κύριο Τσίπρα, αλλά ως Πρωθυπουργό, ενώ σχολίασε ότι μπορούσε να πει ακόμα περισσότερα.

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμη ότι όπως αποδείχτηκε από τα κρυφά του ραντεβού του με τον κύριο Ψυχάρη, ο κύριος Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα.

 

Ζήτησε επίσης να πει η κύρια Γεροβασιλη γιατί επέλεγε να κάνει κρυφά ραντεβού με τον κύριο Ψυχάρη αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.