ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών-Γεννηματά: «Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;»

18:55 - 04 Μαρ 2016 | Πολιτική
Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών-Γεννηματά: «Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;»
Κόντρα του πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό.

Για έλλειψη σχεδίου και αποφασιστικότητας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον κάλεσε να δει τι γίνεται στην πλατεία Βικτωρίας.

Η κ. Γεννηματά αντέδρασε όταν ο πρωθυπουργός είπε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις υπουργών περί διαμονής 50.000- 100.000 προσφύγων.

«Τι εννοείς παρερμηνεύθηκαν; Περίμενα τουλάχιστον να πείτε ότι είναι λάθος, όχι ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις για 50.000- 100.000- 150.000. Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτε η κυβέρνηση; Δεν έχετε σχέδιο και αποφασιστικότητα για να μην εγκλωβιστούν εδώ οι πρόσφυγες και μετανάστες. Δείτε τι γίνεται στην πλατεία Βικτωρίας. Αυτή είναι αλληλεγγύη; Και το θέμα της αλληλεγγύης και το δικαίωμα στην ασφάλεια αφορά τα νησιά, αλλά και την ηπειρωτική χώρα», είπε η κ. Γεννηματά στον κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κ. Γεννηματά ζητά να μπει αστερίσκος στην ανακοίνωση της Προεδρίας ο οποίος θα αναφέρει ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση». Δηλαδή, εμμέσως και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά κυβέρνηση εθνικής ευθύνης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.